Senast besökta objekt

x
Mätslingan 17

Mätslingan 17, Täby

  • 170922 - Hägerneholm INT.jpg

Fin butiks-/kontorslokal i nybyggd fastighet. Lokalen kommer att få stora skyltfönster från golv till tak, vilket ger ett härligt ljusinsläpp likväl som god exponering. Generös takhöjd och egen entré i markplan. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Lokalen passar perfekt som butik, kontor eller showroom.

Lokaltyp

Butik, kontor, övrigt

Storlek

200-261 m²

Ort

Täby

Adress

Mätslingan 17

Planlösning

Lokalen har idag en öppen planlösning samt en egen entré i markplan, vilket gör den lämplig för butiksverksamhet såväl som för kontor eller showroom. I övrigt är det en rå betongyta där det finns möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och standard.

Omgivning

Arninge genomgår just nu en större expansion där det tillskapas ca 2000 nya bostäder i närliggande området kring denna fastighet. Idag är ca 1000 av dessa bostäder färdiga och inflyttade. Strax intill fastigheten finns Stadsparken som invigdes 2016 och kommer vara områdets centrala punkt. Parken erbjuder allt från utegym och multisportplan till platser för rekreation. Här finns det även gott om cykelvägar och fina promenadstråk.

Kommunikation

Efter ca 8 minuters promenad når du busshållplats Ritarslingan där busslinje 629 tar dig till Danderyds sjukhus. Där ansluter du till tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E18 passerar i närheten.

Service

I området finns flertal butiker, stora som små. Här finns även restauranger och annan service. Till Arninge Centrum, som erbjuder all tänkbar service, är det ca 10 minuters promenad.

Var ligger lokalen?

Intresseanmälan

Namn* Företag* E-postadress* Telefon*

Mer info om detta objekt

En PDF med prisuppgifter

Info om andra objekt

Jag söker:

Counter