Senast besökta objekt

x
Birger Jarlsgatan 34

Birger Jarlsgatan 34, City

  • DSC_6579INT
  • DSC_6709INT
  • DSC_6619INT
  • DSC_4639FasadINT

Charmig lokal i centralt läge. Lokalen är belägen på plan 3 och de vackra fönstren vetter mot Birger Jarlsgatan.

Lokaltyp

Kontor

Storlek

112 m²

Ort

Stockholm

Adress

Birger Jarlsgatan 34

Planlösning

Dagens planlösning omfattar en välkomnande entré med öppen spis (ej i bruk) med plats för väntande gäster. Vidare in i lokalen finns det tre rum i något varierande storlek som passar bra både som kontorsrum och mötesrum. Utöver detta finns ett pentry med pausarea, en dusch samt två WC.

Omgivning

Stureplans livliga kvarter har precis passerats när man kommer till Birger Jarlsgatan 34. Härifrån når man snabbt innerstadens puls, men har samtidigt tillgång till en lugn och avkopplande miljö. Strax intill fastigheten finns flertalet vackra grönområden så som Humlegården som ligger strax intill fastigheten.

Kommunikation

Efter några få minuters promenad nås Östermalmstorgs t-bana där röda linjen ansluter. Från Östermalmstorg är det endast en station till Stockholms Central. Området trafikeras av ett flertal busslinjer, bland annat blå buss 1 och 2. Det är även promenadavstånd till Stockholms Östra där Roslagsbanan, tunnelbana och många bussar trafikerar.

Service

All tänkbar service i närområdet. Lokalen ligger ett stenkast från Stureplan och Kungsgatan. Här finns många välrenommerade restauranger och butiker samt hotell, gym och shopping. I fastigheten ligger den populära restaurangen Phils Burger. Välkända gymmet Metropolis är beläget i grannfastigheten.

Var ligger lokalen?

Intresseanmälan

Namn* Företag* E-postadress* Telefon*

Mer info om detta objekt

En PDF med prisuppgifter

Info om andra objekt

Jag söker:

Counter