Senast besökta objekt

x
Artillerigatan 26

Artillerigatan 26, Östermalm

  • _DSC2129INT
  • _DSC2190INT
  • _DSC2203INT
  • _DSC2147INT
  • _DSC2177INT
  • Entré från gatan
  • Granne med Hedvig Elionora

Belägen mitt på attraktiva Östermalm finns nu en lokal med stor potential. Lokalen ligger i bottenvåningen med entré från gatan och passar utmärkt för det företag som söker en lokal med karaktär.

Lokaltyp

Kontor

Storlek

318 m²

Ort

Stockholm

Adress

Artillerigatan 26

Planlösning

Dagens planlösning är blandad med flertalet rum lämpade för kontorsverksamhet eller showroom. Lokalen har egen entré från gatan och ett fristående rum med fönster ut mot Artillerigatan. Taklanterniner ger ett fint ljusinsläpp i mitten av lokalen. Flera rum saknar dock dagsljus.

Omgivning

Lokalens tilltalande adress ligger på en lugn gata men samtidigt mycket centralt på Östermalm intill Armémuseum och Hedvig Eleonora kyrka. Vackra grönområden såsom Humlegården och Kungsträdgården ligger inom ett promenadavstånd på drygt 10 minuter.

Kommunikation

Det finns mycket bra kommunikationer intill fastigheten. Närmaste nedgång till T-bana Östermalmstorg, som trafikeras av röda linjen, ligger endast några få minuter bort. Från Nybroplan går spårvagn 7 mot Djurgården Waldemarsudde samt mot T-centralen. Ett flertal bussar går i området och från Nybroplan går även båttrafik.

Service

I området finns bästa tänkbara service med ett stort utbud av trevliga restauranger och butiker. Sturegallerian med flertalet butiker nås genom en promenad på mindre än 10 minuter. Östermalmstorg med den anrika Östermalms Saluhall erbjuder allt inom gastronomi.

Var ligger lokalen?

Intresseanmälan

Namn* Företag* E-postadress* Telefon*

Mer info om detta objekt

En PDF med prisuppgifter

Info om andra objekt

Jag söker:

Counter